Innovation & networking night 1.0


Eerste Innovation & Networking Night: een schot in de roos


Op 5 juni 2018 organiseerden Technovation Hub en haar leden-teams een Innovation & Network Night in het KBC hoofdkantoor Leuven. Technovation Hub en haar studententeams tellen samen inmiddels al ruim 1000 partners. Ons doel is er een echte community van te maken. De Innovation & Networking Night was de ideale gelegenheid om niet alleen de teams bij elkaar te brengen maar ook alle alumni, de bedrijfspartners en onderzoekers van KU Leuven. Allemaal samen waren er ruim 140 aanwezigen.


Het evenement op 5 juni bestond uit presentaties van de Technovation Hub, haar teams en haar partners, maar het belangrijkste waren de interactieve workshops rond innovatie verzorgd door de studententeams. De resultaten van de interactieve workshops werden volop gedeeld tijdens een levendige netwerkreceptie.


Na het succes van de primeur is het pad geëffend voor een volgende editie. Met volop ideeën voor een volgende evenement en een paar nieuwe teams in wording, zullen we op 5 juni 2019 opnieuw met een vernieuwend programma uitpakken.


De onderwerpen en resultaten van de workshopsU vindt de foto's en presentatie van deze boeiende avond ook online.


Heeft u feedback of ideeën voor een volgende editie? Laat het ons weten!


Een initiatief van