Innovation & Networking Night 2.0


Innovation & Networking Night 2.0


Op 5 juni 2019 werd het imposante hoofdkantoor van KBC in Leuven omgetoverd tot een ‘hotspot’ van ingenieurstalent en ondernemerschap. Niet minder dan 180  leden en partners van Technovation Hub streken er neer voor de tweede Innovation & Networking Night. In amper vier jaar slaagde de organisatie erin om zes ambitieuze studententeams op de been te brengen of te houden. Samen zijn ze goed voor een netwerk van ruim 1600 ondernemingen.


Na het officiële gedeelte met sprekers zoals Eric Van Zele, voormalig CEO van Barco en Manager van het Jaar 2012 en Gerard Govers, vicerector Groep W&T van KU Leuven, zwermden de deelnemers uit over acht interactieve workshops rond specifieke innovatieve onderwerpen zoals ‘robots als collega’s’, ‘duurzaam 3D printen’, ‘autonome racewagens’, ‘genetically engineered babies’ en ‘energie-opslag op wijkniveau’. Elk van deze workshops werd in goede banen geleid door een of meerdere leden van de studententeams die zich hiermee manifesteerden als professionele moderatoren.


Na afloop werden de bevindingen gedeeld en becommentarieerd tijdens een geanimeerde netwerkreceptie. Tot slot werden al afspraken gemaakt voor de editie 2020 . Daar zullen zonder twijfel nieuwe studententeams ten tonele verschijnen. De incubator heeft er al zeker 2 misschien zelfs 4 in petto. En de overige zes, die accelereren bij Technovation Hub onvermoeid verder.De onderwerpen en resultaten van de workshops


U vindt de foto's en presentatie van deze boeiende avond ook online.


Heeft u feedback of ideeën voor een volgende editie? Laat het ons weten!


Een initiatief van