Over ons

ONZE MISSIE

Wij zijn een vzw die innovatieve, ondernemende en hoogtechnologische studententeams en student-ondernemers samenbrengt en daarbij praktische ondersteuning en coaching biedt.


We zijn ervan overtuigd dat we ondernemerschap en technologische innovatie kunnen stimuleren door een leer- en werkomgeving te creëren waarin studenten echt kunnen ondernemen. 


ONZE WAARDEN

TECHNOLOGISCHE INNOVATIE


We faciliteren innovatieve en hoogtechnologische en ondernemende studententeams mét maatschappelijke relevantie.


COMMUNITY BUILDING


We zijn een enthousiaste groep studenten, docenten en bedrijven. Onze grootste troef is dan ook het ‘samen’ ondernemen.

ONDERNERMERSCHAP


We creëren een omgeving waarin studenten uit de domeinen wetenschap, engineering en (bio)techologie écht kunnen ondernemen.

ONZE AANPAK

SERVICES


Technovation Hub faciliteert innovatieve, ondernemende en hoogtechnologische studententeams. Via samenwerkingen met onderwijs- en industriële partners bieden we bijvoorbeeld juridisch, financieel, strategisch en veiligheidsadvies aan teams.


COMMUNITY & NETWERKEN


Met regelmaat van de klok organiseren wij of onze studententeams (netwerk)events voor leden en partners. Ook partners kunnen activiteiten organiseren. Ondernemerschap doet ons netwerk immers groeien! Daarnaast vormt de Technovation Hub een brug tussen de studentenprojecten, KU Leuven en het werkveld. Als vast aanspreekpunt staan we garant voor de uitbouw van duurzame partnerships, ook over teams en teamwissels heen.